Aanbieding nieuw bed kopen

Wil je graag aan de hand van een aanbieding een nieuw bed kopen? Kies dan voor ons van De Boxspring Loods Rotterdam Bergschenhoek. Een nieuwe boxspring nodig? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres en dan is het goed om eens even tijd vrij te maken om na te gaan wat je wensen zijn. Heb je een speciaal merk in gedachten of een bepaalde maat? Jij geeft aan wat je wensen zijn en wij kijken graag met je mee!

Meer over onze aanbiedingen

Als je nou eens geld kunt besparen als je een nieuw bed nodig hebt, dan heb je daar toch ook direct tijd voor om na te gaan wat jij kunt besparen? We raden het je zeker aan om hier naar te kijken want de kwaliteit is gewoon uitstekend. Wij bieden je boxsprings van Nederlands fabricaat / makelij en deze bieden je alleen maar voordelen. Je gaat echt weer heerlijk in slaap vallen en uitgerust wakker worden. Dit is gewoon echt hetgeen wat je momenteel nodig hebt. Gun je lichaam en geest een goede nachtrust, je merkt dat je echt fitter wakker wordt. Een aanbieding: nieuw bed kopen, maak er snel gebruik van en vraag hier gratis het beste slaap advies aan!

Vragen? Neem contact met ons op

Een aanbieding om een nieuw bed te kopen is sowieso al de moeite waard, maar wij bieden je nog wat extra aan. Je kunt bij ons namelijk proefliggen in onze showroom en als je dan je keuze maakt, dan wordt alles gratis thuis bezorgd en gemonteerd in heel Nederland en België. Kortom alleen maar voordelen als je bij ons een nieuw bed gaat kopen als mooie aanbieding! Heb je er nog vragen over of wil je nog meer over ons weten? Dan raden wij je aan om contact met ons op te nemen:

Contact via email: info@boxspringloods.com

Contact via telefoon :  06 51 64 98 57