Boxspringsloods Bergschenhoek Beddenwinkel
Boxspring kopen
Boxspring kopen rotterdam
Boxspring met opbergruimte kopen

Welkom in de Boxspring Loods!

Bij Boxspring Loods vind je boxsprings van Nederlandse makelij. Kwalitatief uitmuntende bedden voor een voordelige prijs. De boxsprings zijn in diverse maten, kleuren en stoffen leverbaar.

Ben je op zoek naar een boxspring bed in de buurt van Bergschenhoek of Rotterdam? Dan ben je bij Boxspring Loods aan het juiste adres! Gelegen aan de Leeuwenhoekweg 4a in Bergschenhoek bieden wij een groot assortiment hoge kwaliteit boxspring bedden aan in alle denkbare vormen en prijsklassen. Boxspring bedden brengen een aantal voordelen met zich mee. Een aangenaam voordeel is bijvoorbeeld dat boxspring bedden hoog op de grond staan, iets wat voor veel mensen als fijn wordt ervaren. De boxspring bedden op Boxspring Loods vind je in alle prijsklassen: bij ons vind je al een boxspring vanaf 275 euro! Bekijk snel onze website voor meer informatie over onze bedden, matrassen en toppers. Natuurlijk helpen wij je daarnaast ook graag bij het maken van een passende keuze gebaseerd op je woonsituatie.

Al onze Boxspring bedden worden GRATIS Bezorgd door heel Nederland (zie uitzondering Wadden-eilanden)

* Wilt u uw bed laten bezorgen op één van de Wadden-eilanden? Dan komen er extra bezorgkosten bij in verband met extra transport. Wij informeren u hier graag over.

Boxspring bed
Boxspring kopen in Rijswijk? Boxspringloods.com
Boxspring bed
Boxspringloods Bergschenhoek

Een boxspring vanaf €375,-

Bekijk hier onze boxspring bedden. Een boxspring bed geeft je een geweldige nachtrust. We hebben boxsprings in verschillende stijlen, van trendy tot modern. Daardoor is er voor iedere slaapkamer een passend model.

Bekijk onze bedden

Beddenwinkel Rotterdam en Bergschenhoek

In de wolken met je nieuwe bed

Kom ook proefliggen op het bed van je dromen! Voor het bekijken en proefliggen van de bedden kun je langskomen bij de Boxspring loods in Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam en Den Haag.

NEEM CONTACT OP