Een boxspring is al jaren het populairste bed in Nederland. Dit bed van hotelkwaliteit is eenvoudig zelf samen te stellen, waarbij je rekening kunt houden met je persoonlijke lig- en slaapwensen en je woonstijl. De beddenwinkel in Den Haag heeft een uitgebreide collectie boxsprings, matrassen en toppers voor een gezonde slaaphouding en heerlijke nachtrust. De comfortabele bedden hebben een luxe uitstraling en zijn scherp geprijsd. Ze bieden optimale ondersteuning en uitstekende schokabsorptie en vochtafvoer. Kies voor een hoogwaardige en betaalbare boxspring en neem contact op met Boxspring Loods. Of kom direct proefliggen in onze showroom, op slechts een halfuurtje rijden van Den Haag.

Bezoek onze Showroom

Beddenwinkel Den Haag

Boxspring in elke gewenste maat, stof en kleur

De beddenwinkel in Den Haag heeft een boxspring in elke gewenste maat, stof en kleur. Je vindt zowel 1-persoons- als 2-persoonsboxsprings voor volwassen en kinderen. Van heerlijke kingsize boxsprings tot junior boxsprings en van lounge boxsprings tot elektrische boxsprings, om in een ontspannen zit- of lighouding een boek te lezen of tv te kijken. Het slaapsysteem bestaat uit een bedbodem, matras en topper. De boxspring heeft een aangename hoogte, om eenvoudig in en uit bed te stappen. Of om na het wakker worden eerst rustig op de bedrand te zitten. Bekijk het veelzijdige aanbod en stel het bed van je dromen samen!

Beddenwinkel in Den Haag heeft alle soorten matrassen en toppers

Je wilt natuurlijk een boxspring die naadloos bij de stijl van je slaapkamer past. Je slaagt zowel voor een uitvoering van 90×200 cm als 180×220 cm en diverse tussenmaten. Een kwalitatief goed matras verhoogt je slaapcomfort en zorgt ervoor dat je uitgerust wakker wordt. Je kunt in de beddenwinkel in Den Haag terecht voor vele matrassoorten, van polyether of koudschuim tot traagschuim of 3D NASA-schuim. Matrassen met binnenvering of pocketvering. Een topmatras is de kers op de taart. Je ontdekt alle soorten toppers, van splittoppers tot reguliere toppers van onder meer koudschuim, traagschuim of latex. Onze beddenspecialisten kunnen je er alles over vertellen.

Boxspring een verrijking voor je slaapkamer

Een boxspring is een verrijking voor je slaapkamer. Het meest verkochte bed van Nederland is ook het juiste bed bij fysieke klachten, gezien de optimale drukverdeling en ergonomisch juiste ligpositie. Aarzel niet langer en bezoek onze beddenwinkel in Den Haag voor proefliggen. Bel (06 – 51 64 98 57), e-mail (info@boxspringloods.com) of gebruik het contactformulier voor je vragen of offerteverzoek.

Neem contact op

boxspring