Ben je op zoek naar luxe ligcomfort, tegen een scherpe prijs? Dan is een boxspring van Boxspring Loods echt iets voor jou. Je vindt in onze drukbezochte beddenwinkel in Rotterdam de beste kwaliteit boxsprings van Nederlandse makelij. Je stelt in een handomdraai je eigen bed samen, bestaande uit een stabiele en ondersteunende bedbodem, matras en topper. De diverse modellen bieden een geweldig slaapcomfort en ze zien er prachtig uit. Je ontdekt een boxspring die past bij je persoonlijke wensen en woonstijl. Ervaar het zelf en kom proefliggen in onze showroom, op slechts een kwartiertje rijden van Rotterdam.

Bezoek onze Showroom

Beddenwinkel Rotterdam

Geniet van de vele voordelen van een boxspring

Een boxspring heeft vele voordelen, zoals een comfortabele instaphoogte. Je kunt ook heerlijk op de hoge bedrand zitten. De stoffen boxspring heeft zachte randen, zodat je je niet hard aan de omtrek stoot. Je zet het bed eenvoudig in elkaar. De beddenwinkel in Rotterdam bedient je op maat met boxsprings in allerlei uitvoeringen, voor één of twee personen en voor volwassenen en kinderen. Je slaagt net zo gemakkelijk voor een kingsize boxspring of junior boxspring, als voor een lounge boxspring of elektrische boxspring.

De beddenwinkel in Rotterdam biedt je het comfort van een hotelbed

Met een boxspring haal je het comfort van een hotelbed naar je slaapkamer. Je lichaam krijgt door de combinatie van bedbodem, matras en topper de perfecte ondersteuning, met een optimale drukverdeling. De matras past zich aan je lichaam aan en buigt niet door. Je slaapt in een ergonomisch juiste lighouding. De specialisten van de beddenwinkel in Rotterdam adviseren je op maat over welk soort matras en topper bij jouw wensen en behoeften passen. Je kunt terecht voor polyether matrassen, koudschuim matrassen, binnenvering matrassen, pocketvering matrassen, traagschuim matrassen, 3D NASA-schuim matrassen, 3D koudschuim matrassen, kindermatrassen, matrastoppers en dekmatrassen.

In de wolken met je nieuwe boxspring

In een boxspring geniet je van een weldadige nachtrust en word je dagelijks uitgerust wakker. De beddenwinkel in Rotterdam zorgt ervoor dat je in de wolken bent met je nieuwe bed, in de gewenste maat, stof en kleur. Er is voor iedere slaapkamer een passend model, van klassiek tot trendy en van landelijk tot romantisch. Laat je inspireren door het aanbod van Boxspring Loods en kom proefliggen voor het beste bed. Meer weten of een gratis offerte opvragen? Bel (06 – 51 64 98 57), e-mail (info@boxspringloods.com) of gebruik het contactformulier.

Neem contact op

boxspring