Beddenwinkel

Je bent op zoek naar een beddenwinkel waar je alles om het gebied van slapen kunt vinden? Kies dan snel voor De Boxspring Loods Rotterdam Bergschenhoek. Wij hebben je namelijk veel te bieden, zoals een mooie boxspring die aan al je wensen voldoet. Het is belangrijk om jezelf een goede nachtrust te gunnen. Dit kun je alleen maar doen door te investeren in een goed bed. Dus wil jij een nieuw bed kopen? Dan kunnen wij je aan alle kanten helpen, want wij bieden jou het beste slaap advies dat je nodig hebt en dan kun je snel een goede boxspring kiezen in onze beddenwinkel.

Voordelen van onze beddenwinkel

In een goede beddenwinkel, zoals bij ons, heb jij een ruime keuze uit bedden en boxspring. Diverse merken en maten en dan ook nog eens in verschillende prijsklassen. Je moet daarom even goed nagaan wat jij te besteden hebt of wat jij zelf maximaal uit wilt geven aan een nieuw bed en van daaruit kun je je keuze maken. Als je graag zeker wil weten dat een bed lekker ligt, dan kun je bij ons komen proefliggen in onze showroom. Dit is een extraatje wat wij je graag aanbieden en dan weet jij zeker of je de juiste keuze maakt.

Vragen? Wij zijn er voor je!

Ben je op zoek naar een speciale boxspring, of wil je weten welke aanbiedingen er zijn? Het kan ook zijn dat je nog andere vragen hebt over onze boxsprings van Nederlands fabricaat / makelij. Geen zorgen, want wij staan iedere dag voor onze klanten klaar. Alles wat je bij ons hebt besteld wordt gratis thuis bezorgd en gemonteerd in heel Nederland en België. Wil je hier graag meer over weten? Dan raden wij je sowieso aan om even contact op te nemen met ons:

Contact via email: info@boxspringloods.com

Contact via telefoon :  06 51 64 98 57