Wie kan er nou niet een betere nachtrust gebruiken? Wil jij ook elke dag met het goede been uit bed stappen, kies dan voor een boxspring bed in Hillegersberg! We heten we je van harte welkom bij Boxspring Loods Bergschenhoek, de beste plek om een boxspring bed te kopen in Hillegersberg en omgeving! Gelegen aan de Leeuwenhoekweg 4a in Bergschenhoek, lekker dicht bij Hillegersberg, bieden wij een groot assortiment hoge kwaliteit boxspring bedden aan in alle denkbare vormen en prijsklassen. Wij verkopen elke dag de beste kwaliteit boxsprings, dus waar wacht je nog op?

Boxspring bed kopen Hillegersberg

Waarom een boxspring bed kopen, vraag je je misschien af. Nou, er zijn heel wat redenen waarom een boxspring superieur is aan een ‘gewoon’ bed. De boxspring is niet voor niets populairder dan ooit en geen ander type bed kan ermee concurreren. Zo zijn de meest luxe hotelbedden vrijwel altijd boxsprings! Een boxspring is een houten of metalen frame met daarop een matras en in de meeste gevallen een topper. De combinaties en mogelijkheden zijn eindeloos. Boxspring-slapers kunnen je vertellen dat ze totaal niet meer zonder kunnen. Een boxspring-combinatie is in de regel ook hoger dan een ‘gewone’ matrasbed(bodem)combinatie. Dit zorgt ervoor dat in- en uitstappen veel makkelijker is, en het ziet er eens een stuk luxer uit. Daarnaast kun je een boxspring bed geheel zelf samenstellen en kies je zelf de gebruikte materialen, matrassen en type hoofdbord.

Koop ook een boxspring in Hillegersberg!

De boxspring is geweldig voor liefhebbers van zachtere matrassen en speelt tevens een belangrijke rol bij het jarenlang in vorm houden van je matras. Alleen het in goede staat houden van je matras is al een geweldige reden om voor een boxspring te kiezen! Een boxspring is letterlijk de basis van je bed omdat het een solide basis vormt waarop je matras wordt neergelegd. Ben je ook benieuwd naar wat een goed boxspring bed voor jouw nachtrust kan betekenen? Kom dan proefliggen in onze showroom in Bergschenhoek!

Perfecte ondersteuning

Bij Boxspring Loods vind je boxsprings van Nederlandse makelij. Kwalitatief uitmuntende bedden voor een voordelige prijs. Als je een boxspring gewend bent, dan ben je ook dat niveau van ondersteuning onder je matras gewend. Zonder dit kan je slaapkwaliteit sterk achteruitgaan. De boxspring kan aanvoelen als een must-have voor een goede nachtrust, en een goede nachtrust is iets wat we allemaal zoeken. Stress, een drukke dag op werk… niets is vervolgens lekkerder om neer te ploffen op een hoge kwaliteit boxspring bed van Boxspring Loods Bergschenhoek!