Wil je comfortabel slapen en genieten van een gezonde nachtrust? Een boxspring in Den Haag biedt je het ultieme slaapgenot. Boxspring Loods heeft een ruim en aantrekkelijk aanbod kwalitatief uitmuntende boxsprings voor een voordelige prijs. Je geniet dagelijks van een ontspannen lighouding. Je kunt dankzij de hoge bedbodem eenvoudig in en uit bed stappen of op de bedrand zitten. De matrassen en toppers hebben een zeer goede vering, schokabsorptie en vochtafvoer. Gun jezelf een goede nachtrust en kies voor een bed dat het verschil maakt. Neem contact op voor meer informatie of kom direct proefliggen bij Boxspring Loods in Bergschenhoek, op nog geen halfuurtje rijden van Den Haag.

Bezoek onze Showroom

Boxspring Den Haag

Hoogwaardige bedbodem, matras en topper

Met een boxspring in Den Haag krijg je een compleet bed, bestaande uit een hoogwaardige bedbodem, matras en topper. Je stelt gemakkelijk je droombed samen. De boxsprings van Nederlandse makelij zijn leverbaar in diverse maten, stoffen en kleuren. Je ontdekt onder meer lounge boxsprings en kingsize boxsprings met prachtige hoofdboards, in verschillende uitvoeringen. In een elektrische boxspring kun je comfortabel en in een goede houding televisie kijken of een boek lezen voor het slapen gaan. Je kinderen kunnen heerlijk slapen in een boxspring junior.

Boxspring in Den Haag naar wens, passend bij je wooninterieur

Een boxspring in Den Haag heeft een stevige constructie, met een uitstekende vering en ondersteuning. Je lichaamsgewicht wordt evenwichtig over de fundering verdeeld. Je bent verzekerd van een ergonomisch juiste ligpositie, zodat je geen last van rug- of nekklachten krijgt. Heb je het ’s nachts in bed snel warm of transpireer je veel? De boxsprings van Boxspring Loods zijn zeer goed geventileerd. Onze specialisten helpen je graag bij het uitzoeken van de bedbodem, matras en topper, die passen bij je persoonlijke wensen en wooninterieur. Je krijgt onder meer uitleg en advies over matrassen met pocketvering of binnenvering en matrassen van polyether, koudschuim, traagschuim of 3D NASA-schuim.

Neem contact op met Boxspring Loods

Een boxspring in Den Haag heeft een lange levensduur en past bij elke woonstijl. Je slaagt bij Boxspring Loods voor een luxe en scherp geprijsd bed met een klassieke, landelijke, romantische of moderne uitstraling. Geïnteresseerd in het meest verkochte bed in Nederland? Bel ons direct (06 – 51 64 98 57), stuur een e-mail (info@boxspringloods.com) of verzend het ingevulde contactformulier voor je vragen of het aanvragen van een vrijblijvende gratis offerte. Wij reageren snel.

Neem contact op

boxspring