Een boxspring in je slaapkamer geeft je het luxe gevoel van slapen in een hotel. Voor een scherp geprijsde boxspring in Rotterdam van de beste kwaliteit ga je naar Boxspring Loods. Je vindt boxsprings in vele maten, stoffen en kleuren. Boxsprings van Nederlandse makelij in uiteenlopende stijlen. Van klassiek of landelijk tot modern of romantisch. Je ontdekt altijd een model naar wens, passend bij je wooninterieur. Bekijk onze brede en veelzijdige collectie boxsprings en kom proefliggen op  het bed van je dromen. Stel je eigen combinatie van bedbodem, matras en topper samen. Wij adviseren je graag.

Bezoek onze Showroom

Boxspring Rotterdam

Geniet van de vele voordelen van een boxspring

Boxsprings zijn de meest verkochte bedden in Nederland. De voordelen van deze bedcombinatie zijn velerlei. De verende boxspring en matras bieden een comfortabel ligcomfort met optimale ondersteuning. De hoogte van de boxspring in Rotterdam zorgt voor eenvoudig in en uit bed stappen en je kunt ontspannen op de bedrand zitten. De voordelige boxsprings in het ruime aanbod van Boxspring Loods gaan lang mee, ze hebben een uitstekende schokabsorptie en een even goede vochtregulatie. Het is zeer aangenaam slapen op een mooi vlakke boxspring, die je ’s morgens zo weer netjes opmaakt. Verwen jezelf met een kingsize model of boxspring lounge. Voor de kinderen is een boxspring junior op maat te componeren.

Boxspring in Rotterdam die je een perfect slaapcomfort garandeert

Een boxspring in Rotterdam is door de vele mogelijkheden in materialen, kleuren en maten gemakkelijk naar je persoonlijke smaak en woonstijl aan te passen. Je kunt van twee 1-persoonsboxsprings snel een 2-persoonsboxspring maken. En omgekeerd. De boxspring zorgt ervoor dat het matras niet doorbuigt en je lichaamsgewicht gelijkmatig over de fundering wordt verspreid. Een goed matras is essentieel voor een goede nachtrust. De specialisten van Boxspring Loods adviseren je deskundig over de verschillende matrassoorten van onder meer polyether, koudschuim, traagschuim en 3D NASA-schuim. Een topper (van koudschuim tot traagschuim en latex)  maakt je boxspring helemaal af en garandeert je een geweldig ontspannen slaaphouding.

Voordelige boxsprings voor elk type slaper

Je kunt ook kiezen voor het gemak en comfort van een elektrische boxspring in Rotterdam met vrijwel geruisloze motor. De boxsprings van Boxspring Loods zijn geschikt voor ieder type slaper en ze bieden perfecte ondersteuning. Bel (06 – 51 64 98 57), e-mail (info@boxspringloods.com) of gebruik het contactformulier voor je vragen of verzoeken. Of vraag direct een gratis offerte aan.

Neem contact op

boxspring