Bent u opzoek naar een boxspring of matras van top kwaliteit? Zoek dan niet verder! Bij de Boxspringloods garanderen wij een matras of boxspring die zorgt voor een comfortabele slaaphouding en geweldige ontspanning. Bij de Boxspringloods bieden wij al boxsprings aan vanaf 275,- euro die gegarandeerd van hoge kwaliteit zijn. Een boxspring bed van goede kwaliteit geeft u de comfort die u verdient. Een goede Boxspring ondersteunt u op de correcte manier en zorgt ervoor dat het matras niet inzakt.

Op Boxspringloods.com hebben wij een grote verzameling aan top kwaliteit boxspring bedden. Een aantal van deze geweldige Boxspring bedden zijn bijvoorbeeld:

Het moderne Boxspring Rotterdam met een startprijs van € 995,- is voor de echte Rotterdammers!  De Rotterdamse boxspring heeft 1 matras van 30 cm dik en een totale lighoogte van 72 cm.

De strakke Boxspring Bleiswijk met een startprijs van € 649,- heeft een mooi opvallend uiterlijk. De boxspring Bleiswijk heeft 2 matrassen met 7-zone pocketvering en een lighoogte van 66 cm.

Het prachtige model van de Boxspring Lounge met een startprijs van € 795,- heeft een bijzondere en opvallende uitstraling. De Boxspring Lounge heeft 2 matrassen met 7-zone pocketvering en een totale lig hoogte van 66 cm.

Een goed matras is belangrijk voor het bereiken van een goede nachtrust. Als uw matras niet de juiste ondersteuning voor het lichaam biedt door een slechte slaaphouding te versterken, dan is dit niet het juiste matras voor u.

De Beste Matrassen bij de Boxspringloods

Je kunt bij Boxspring Loods terecht voor de volgende top kwaliteit matrassen:

– Polyether matrassen
– Koudschuim matrassen
– Binnenveringsmatrassen
– Pocketvering matrassen
– Traagschuim / Nasa / Visco matrassen
– 3D NASA Matrassen
– 3D Koudschuim Matrassen
– Kindermatrassen
– Matrastoppers / dekmatrassen

De Beste Boxsprings Bestellen bij de Boxspringloods

Het is verstandig dat mensen een boxspring van goede kwaliteit hebben ,omdat een groot deel van hun tijd wordt besteed in bed. Daarom willen wij bij de Boxspringloods jou helpen bij het kiezen van het perfecte boxspring of matras. Heeft u interesse gekregen in een matras of boxspring en wilt u contact opnemen? Wees dan niet bang en bel ons op 06 51 64 98 57 of stuur een email naar info@boxspringloods.com