Wil jij graag in de wolken liggen met een nieuw bed? Kom dan proef liggen op het bed van je dromen bij de Boxspring loods in bergschenkhoek. Onze boxspring bedden van hoge kwaliteit zijn al beschikbaar vanaf €375,-. Een boxspring van goede kwaliteit geeft jou die geweldige nachtrust die je verdient. Onze grote collectie aan Boxspring matrassen bestaat uit veel verschillende soorten stijlen. Van een trendy stijl tot modern. Er is voor iedere persoon wel wat. Boxspring bedden zorgen voor een aantal goede voordelen. Het prettige aan een boxspring is dat het hoog van de grond af staat, wat een hoop mensen als prettig ervaren. Bij de Boxspring Loods helpen wij je graag persoonlijk bij het maken van een passende keuze die past bij je woonsituatie met de beste boxsprings van Nederlandse makelij.

De Beste Boxsprings van Nederlandse Makelij

Ben je op zoek naar prettig ligcomfort voor een mooie en flexibele prijs? De boxsprings van Boxspring Loods Zijn perfect voor jou. Onze beddenwinkel in Rotterdam heeft de beste kwaliteit boxsprings die binnen Nederland zijn gemaakt. Bij de Boxspring Loods kan jij je eigen bed samenstellen die bestaat uit een sterk bedbodem, topper en een matras. Onze modellen zijn uit te proberen in onze winkels en ontdek of er een boxspring past die voldoet aan jouw woonstijl en persoonlijke wensen.

Slaapcomfort bij Boxspringloods

Een boxspring zorgt voor een comfortabele instaphoogte. de stof van de boxspring heeft een zachte rand en is eenvoudig in elkaar te zetten. Bij de Boxspring Loods zorgen wij voor de beste combinatie van matras, topper en bedbodem zodat jij de perfecte ondersteuning krijgt. De specialisten die in onze winkels rondlopen kunnen u adviseren welk soort topper en matras het beste bij uw wensen past.

Heb jij interesse gekregen in een van onze boxsprings en wil je zo snel mogelijk contact met ons opnemen? Wees dan niet bang en bel ons op 06 51 64 98 57 of stuur een email naar info@boxspringloods.com