De Boxspringloods Van Rotterdam en omstreken

Woon jij in de omgeving van Rotterdam en zoekt u een nieuwe boxspring? Dan bent u bij Boxpringloods op het juiste adres! Wij garanderen een matras die zorgt voor geweldige ontspanning en een comfortabele slaaphouding. Bij Boxspring loods bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoge kwaliteit boxspring bedden. Bij Boxspring loods bieden wij boxspring bedden aan in verschillende prijsklassen: Bij ons vind je al een boxspring vanaf 275,- euro die gegarandeerd hoge kwaliteit is.

Waarom een Boxspring van Boxspringloods?

Een boxspring bed van hoge kwaliteit en comfort geeft u de nachtrust die u verdient. Een Boxspring zorgt ervoor dat het matras niet inzakt en dat het u ondersteunt op de correcte manier. De boxspring moet ervoor zorgen dat uw gewicht gelijk verdeelt wordt en ondersteuning biedt. Bij Boxspringloods zorgen wij ervoor dat onze boxspring bedden u een gemakkelijk leven geeft. Wij hebben een breed assortiment aan verschillende kleuren voor onze boxspringbodems en het opvallende en prachtige uiterlijk zorgt ervoor dat de boxspring in bijna elke kamer past.

Slaapcomfort bij Boxspringloods

Op Boxspringloods.com bieden wij een grote collectie aan Boxspring bedden. Een aantal van deze bijzondere Boxspring bedden zijn bijvoorbeeld:

De Boxspring Bergschenhoek met een start prijs van 375,- heeft een mooi strak uiterlijk en heeft 2 matrassen met bonellvering. De bergeschenhoek is dan wel onze goedkoopste boxspring maar zorgt nog steeds voor comfortabele nachtrust.
het prachtige model Boxspring elektrisch met een start prijs van 695,- heeft 2 matrassen met 7-zone pocketvering. Het model is elektrisch verstelbaar en heeft een lig hoogte van 66 cm.

De Boxspring King Size met een start prijs van 1.590,-  . Het opvallende ontwerp laat je voelen alsof je een echte koning bent! De king size heeft 2 dikke matrassen met 7- zone pocketvering en een lig hoogte van 86 cm.

Mensen besteden een groot deel van hun tijd door in bed. Het is dan ook verstandig dat dit gebeurt in comfort. Daarom willen wij bij de Boxspringloods jou helpen bij het kiezen jouw perfecte boxspring. Heb jij interesse gekregen in een boxspring en wil je zo snel mogelijk contact openemen? Wees dan niet bang en bel ons op 06 51 64 98 57 of stuur een email naar info@boxspringloods.com