Een goede nachtrust. Wie wil dat nou niet? Mocht jij ook beter en lekkerder willen slapen, dan ben je bij de Boxspring Loods helemaal aan het juiste adres. We heten we je van harte welkom bij Boxspring Loods Bergschenhoek, de beste plek om een boxspring bed te kopen in Bergschenhoek en omgeving! Gelegen aan de Leeuwenhoekweg 4a bieden wij een groot assortiment hoge kwaliteit boxspring bedden aan in alle denkbare vormen en prijsklassen. Maar waarom zou je eigenlijk een boxspring moeten kopen?

Boxspring bedden: het beste comfort

Om te begrijpen waarom een boxspring bed de beste keuze is, is het goed om te weten wat een boxspring bed nou eigenlijk is. In feite is een boxspring een ondersteunende ‘box’ die je matras van de grond houdt. Heel simpel eigenlijk! Er zijn heel wat redenen waarom een boxspring superieur is aan een ‘gewoon’ bed.

De boxspring is niet voor niets populairder dan ooit en geen ander type bed kan ermee concurreren. Waarom denk je bijvoorbeeld dat de meest luxe hotelbedden vrijwel altijd boxsprings zijn? Een boxspring is een houten of metalen frame met daarop een matras en in de meeste gevallen een topper. De combinaties en mogelijkheden zijn eindeloos op gebied van design en ontwerp, maar het resultaat is altijd hetzelfde: een uitmuntend slaapcomfort.

Personen die reeds een boxspring hebben kunnen je vertellen dat ze totaal niet meer zonder kunnen. Een boxspring-combinatie is in de regel ook hoger dan een ‘gewone’ matrasbed(bodem)combinatie. Dit zorgt ervoor dat in- en uitstappen veel makkelijker is, en het ziet er eens een stuk luxer uit omdat het bed ‘boven de grond’ hangt. Bij de Boxspring Loods kun je daarnaast je boxspring geheel zelf samenstellen en kies je zelf de gebruikte materialen, matrassen en type hoofdbord. Lekker slapen in style!

Koop ook een boxspring bed!

Boxspring bedden hebben diverse voordelen voor de nachtrust. Zo geeft het je extra hoogte, wat er natuurlijk luxe uitziet, maar absorbeert het ook beter je lichaamsgewicht dan normale bedden. De boxspring is daarnaast ook geweldig voor liefhebbers van zachtere matrassen en speelt tevens een belangrijke rol bij het jarenlang in vorm houden van je matras.

Alleen het in goede staat houden van je matras is al een geweldige reden om voor een boxspring te kiezen! Het voorkomt namelijk voortijdige doorzakken van de matras. Een boxspring is letterlijk de basis van je bed omdat het een solide basis vormt waarop je matras wordt neergelegd. Geen wonder dat die van goede kwaliteit moet zijn! Ben je ook benieuwd naar wat een goed boxspring bed voor jouw nachtrust kan betekenen? Kom dan proefliggen in onze showroom in Bergschenhoek!

Perfecte ondersteuning

Bij Boxspring Loods vind je kwalitatief uitmuntende bedden voor een voordelige prijs. De boxspring is een absolute must-have voor een goede nachtrust, en een goede nachtrust is iets wat we allemaal zoeken. Kom daarom snel eens langs in onze showroom en ervaar zelf hoe fijn een boxspring kan zijn!