Welkom in de Boxspring Loods! Bent u op zoek naar een boxspring in de buurt van Rotterdam? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij Boxspring loods vind u boxsprings, matrassen en toppers van hoge kwaliteit voor een voordelige prijs. De boxspring bedden zijn in vele soorten maten, kleuren en stoffen. Een goede boxspring helpt u om een betere nachtrust te krijgen. Geef jezelf een goede nachtrust en haal een boxspring bed bij Boxspring loods in Rotterdam.

Waarom een boxspring bed?

Een boxspring bed is een van de meest verkochte soorten bedden in Nederland. Dit soort bedden staan vaak in een hotel vanwege het fijne ligcomfort die het bed heeft. Een ander voordeel van een boxspringbed is dat het bed gemakkelijk op te maken is. Bij een boxspringbed heb je ook geen randen aan de zijkanten van het bed waar je je tegen aan kunt stoten waardoor een boxspring comfortabeler ligt.

Daarom een boxspring bed

Op zoek naar een nieuwe boxspring? Of heb je een nieuw matras of topper nodig? Wij van Boxspringloods bieden wij vele verschillende soorten maten boxsprings en matrassen voor een lage prijs. Boxspringloods gelegen aan de Leeuwenhoekweg 4a is het adres waar u uw hoge kwaliteit boxsprings kunt halen in alle soorten, maten en kleuren. Voordelen van een boxspring bed is dat hij hoog van de grond staat. Een bed dat hoog van de grond staat word door mensen erg fijn ervaren. Wij helpen u ook graag om de juiste keuze te maken gebaseerd op uw woonsituatie. Bij ons vind al een boxspring bed vanaf €275! Bekijk snel al onze boxsprings op onze website of kom langs in de showroom in Rotterdam. Welkom in de Boxspring Loods!