Wonen en slapen

Op het gebied van wonen en slapen zijn er veel items te vinden bij De Boxspring Loods Rotterdam Bergschenhoek. Als je benieuwd bent wat voor boxspring het beste bij jou past, is het goed om eens gebruik te maken van het beste slaap advies dat wij je kunnen geven. Dit is allemaal geheel vrijblijvend en zo kom jij er achter wat de mogelijkheden zijn. Maar je ervaart ook direct onze goede service, de hoge kwaliteit en de scherpe prijzen, dus wat wil je nog meer? Voor alles wat met wonen en slapen te maken heeft, ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer over wonen en slapen

Het is altijd van groot belang dat je goed nagaat waar jij je thuis voelt. Welke inrichting spreekt je aan? Wil je meer kleur in de slaapkamer of juist meer rust? Misschien moet je wel een nieuw bed kopen omdat je huidige bed toe is aan vervanging, alles kan en wij bieden het je allemaal aan. Kom gewoon eens een keertje proefliggen in onze showroom en dan ervaar je zelf wat voor mogelijkheden er zijn met een mooie boxspring die aan je wensen voldoet.

Vragen over de perfecte boxspring?

Onze boxsprings van Nederlands fabricaat / makelij zijn van hoge kwaliteit en bieden je een prima comfort. Maar het kan toch zijn dat jij er nog vragen over hebt of wil weten wat de kosten zijn van bezorgen, daar kunnen wij duidelijk over zijn. Alles wordt namelijk gratis thuis bezorgd en gemonteerd in heel Nederland en België. Dit is nog eens een groot voordeel en dit bieden wij je helemaal gratis aan. Toch nog vragen? Neem dan snel contact met ons op en dan helpen wij je snel verder:

Contact via email: info@boxspringloods.com

Contact via telefoon :  06 51 64 98 57